Puppies

Op dit moment geen puppies beschikbaar.

Ons eerstkomend nestje verwachten wij in het voorjaar van 2018.

foto-88
Professionaliteit is uitgangspunt tijdens het uitvoeren van onze hobby.
Hierbij hoort dan ook een werkwijze waarbij betrouwbaarheid, betrokkenheid, communicatie, deskundigheid, toewijding en wederzijds vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn.

Pups zijn er voor liefhebbers van het ras Jack Russell Terriër met ruim voldoende tijd en aandacht.

Wij verkopen onze pups niet aan mensen die fulltime werken, particulieren die zonder erkende geregistreerde kennelnaam bij de Raad van Beheer voornemens zijn te gaan fokken,  of aan gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar.

Ondanks alle inzet van betrokken (overheids)instanties, worden er via diverse kanalen nog steeds look-a-like Jack Russell Terriërs aangeboden. Het gaat hierbij vaak vooral om zogenaamde Black-and-Tan-, Blauwe, Goud- of Zilverkleurige pups . Los gezien van het afwijkende uiterlijk, zijn dit in veel gevallen hondjes die in allerlei opzichten a-typisch gedrag (zullen gaan) vertonen. 
“Du Belle Bijou” distantieert zichzelf dan ook volledig van aanbieders van deze “onherleidbare kruisingen” en/of “bastaardhonden”
Tevens van eigenaren die ondanks een landelijke en zeer deugdelijke consumentenvoorlichting  toch elders  dit type hondje  hebben aangeschaft, maar zichzelf  later wel tot ons denken te kunnen wenden voor gedragsbegeleiding en/of bemiddeling voor herplaatsing.
Ook de aanschaf van een rashond  geeft nooit volledige garanties, wél zekerheid over zorgvuldig handelen.
IMG_0127

Du Belle Bijou Crème de la Crème

 
Advertenties